Brannvarsling

Optisk røykvarsler (trådløs) - 10 års - Aadiolink

kr 850,00

Beskrivelse:

EI650iRF er en optisk røykvarsler som benytter lysspredningsprinsippet for sikker deteksjon av røyk i hjemmet. Man trenger sjeldent tenke på batteribytte siden enheten er utstyrt med Lithium batterier som vil vare i mer enn 10 år. Batteriene og designet sørger for at varsleren ikke kan settes ut av funksjon. Ei650iRF er konstruert for enkel installasjon og vedlikehold. Den har en stor kombinert test/pauseknapp som er enkel å bruke. Detektorkammeret er av høy kvalitet med integrert insektsnett som reduserer risikoen for falske alarmer. Varsleren kan seriekobles med inntil 12 andre røykvarslere med trådløs kommunikasjon ved hjelp av radiomodulen – EI600MRF (medfølger).

Audiolink funksjonen på i-serien detektorer gjør det mulig å hente ut data fra detektoren til en smarttelefon med AudioLink applikasjonen installert. Ved å trykke 3 ganger på testknappen vil detektoren sende ut dataene som lydsignaler som tolkes av Audiolink og vises på smarttelefonen.

 Dataene som kan hentes ut er:

– Hvor lenge detektoren har vært aktiv
– Batterikapasitet
– Sensorens status
– Hvor mye støv det er i kammeret
– Antall ganger testknappen er benyttet
– Antall ganger detektoren har vært tatt ned fra braketten
– Antall alarmer og hvor lenge siden siste alarm

Virkemåte
– røykvarsleren vil aktivere den innebygde summeren når den oppdager røykpartikler. Den vil resette seg automatisk og stoppe summeren når den ikke lenger registrerer røyk i kammeret.
– den røde dioden vil blinke hvert 40 sekund for å indikere at varsleren har spenning og at den har utført en automatisk egendiagnose.
– den innebygde summeren vil gi en minimum lydstyrke på 85dB på 3 meters avstand.
– når man trykker inn og holder testknappen inne vil varsleren utføre en selvtest og aktivere summeren.
– hvis man trykker inn testknappen en gang ved utløst brannalarm vil varsleren gå i «pause» modus. Dette reduserer varslerens følsomhet i 10 minutter, deretter resettes varsleren automatisk.
– varsleren trekker ikke strøm fra lithium batteriet før den monteres på basen – slik unngår man at batteriene brukes opp unødvendig før varsleren monteres.

DetektortypeOptisk
Funksjon
  • AudioLink
  • RadioLink
Garanti5 år
ProdusentEI Electronics
Strømforsyning10 års batteri
TeknologiTrådløst

Trådløs varmedetektor, 10 års

kr 1 200,00

Beskrivelse:

Ei603TYCRF er en sammenkoblingsbar varmedetektor med medfølgende RadioLINK+ modul. Dette betyr at røykvarsleren kan varsle andre røykvarslere eller utstyr med RadioLINK modul ved brann. Inntill 12 stk kan sammenkobles. Varsleren kommuniserer på 868MHz frekvensen i sikkerhetskanalen, noe som gjøre den meget stabil og lite påvirket av radiostøy. Røykvarsleren kan også tilkobles alarmsentraler via en relemodul (tilleggsutstyr).

DetektortypeTemperaturdetektor
FunksjonRadioLink
FunksjonSammenkobling
Garanti5 år
ProdusentEI Electronics
Strømforsyning10års batteri
TeknologiTrådløst

Trådløs fjernkontroll EI450 Radiolink (veggmontert)

kr 1 017,00

Beskrivelse:

Ei450 benyttes sammen med RadioLINK røykvarslere og muliggjør fjernstyring av røykvarslerne. Med denne modulen kan man avstille røykvarslere, teste røykvarslere og lokalisere utløst varsler ved alarm. Dette er et meget nyttig verktøy og gjør det enkelt å teste røykvarslere regelmessig.
Enheten har et lithium 10 års batteri som vil holde i produktets levetid.

Det er kun en knapp på enheten som vil ha ulik funksjon i forhold til status på det trådløse systemet:

Normal tilstand

– Ett trykk på knappen vil starte en test av alle detektorene.

Ved alarm

– Ett trykk på knappen vil avstille alarmen og kun den enheten som har utløst alarmen vil lyde.

Etter alarm

– Ett trykk på knappen avstiller alle alarmer.

Det finnes en App som viser deg hvordan dette fungerer i praksis:

For Android: Klikk her
For Apple: Klikk her

FunksjonRadioLink
Garanti5 år
ProdusentEI Electronics
TeknologiTrådløst

Trådløs alarm for døve og tunghørte

kr 3 408,00

Beskrivelse:

Denne enheten er spesielt tilpasset de med nedsatt hørsel og døve. Ved utløst brannalarm fra en røykvarsler med innebygget RadioLINK modul vil denne også aktiveres og strobelampen vil begynne å blinke samtidig som den tilkoblede vibrasjonsplaten begynner å vibrere. Vibrasjonsplaten legges under madrassen eller hodeputen og vil vibrere ved en brannalarm. Enheten kobles til en 230Vac uttak.

FunksjonRadioLink
Garanti5 år
ProdusentEI Electronics
Strømforsyning230VAC
TeknologiTrådløst
 

Trådløs fjernkontroll (håndholdt)

kr 690,00

Beskrivelse:

Ei410 benyttes sammen med RadioLINK røykvarslere og muliggjør fjernstyring av røykvarslerne. Med denne fjernkontrollen kan man avstille røykvarslere, teste røykvarslere og lokalisere utløst varsler ved alarm. Dette er et meget nyttig verktøy som gjør det enkelt å teste røykvarslere regelmessig.

Melding til våre kunder i forbindelse med Corona-utbruddet:

Sørlandsstigen AS driftes som normalt, men tar hensyn og forholdsregler for å ivareta våre ansatte og kunders sikkerhet.

Vi leverer fortsatt stiger og produkter, og gjennomfører befaringer.

Alle befaringer gjennomføres utendørs og våre ansatte sørger for å holde avstand fra personer for å unngå potensiell spredning av smitte.

Dersom du har spørsmål vedrørende dette kan du kontakte oss.