Personvern og informasjonskapsler

Sist oppdatert: 26.02.2019

Denne siden inneholder informasjon om hvordan Sørlandsstigen AS samler inn og behandler informasjonskapsler (såkalte cookies) og andre personopplysninger.

Våre brukeres tillit er det viktigste for oss. Derfor følger vi strenge rutiner for hvordan vi behandler og oppbevarer personopplysninger. Sørlandsstigen AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Generelle vilkår ved bruk av Sorlandsstigen.no:

Nettstatistikk

Sørlandsstigen AS bruker Google Analytics for å samle inn opplysninger over besøkende på sorlandsstigen.no. Opplysningene som samles inn gir statistikk over hvordan nettstedet brukes. Eksempler på dette er hvilke sider som besøkes, hvor lenge nettbesøk varer og hvordan brukere finner siden. Opplysningene gir oss ikke informasjon som navn og adresse. Alle opplysninger og informasjon som samles inn vises i avidentifisert form. Det betyr at vi ikke kan knytte opplysningene mot enkeltpersoner. Vi samler inn IP-adresser, men også disse vises i avidentifisert form.

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i din nettleser (f.eks Safari, Google Chrome eller Firefox) når du besøker nettsider. Det er disse informasjonskapslene som lar oss samle inn opplysningene som brukes til å føre nettstatistikk. De fleste moderne nettlesere godkjenner bruken av informasjonskapsler automatisk. Du kan endre hvordan din nettleser bruker informasjonskapsler ved å finne innstillingene i din nettleser. Om du bruker dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Vilkår ved påmelding av nyhetsbrev:

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi kan sende deg informasjon, nyheter og tilbud på e-post. Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst ved å følge en link på bunnen av e-postene vi sender.

Vilkår ved bruk av kontaktskjemaer:

Når du sender inn et kontaktskjema til oss (f.eks via «kontakt oss-siden», eller når du bestiller en befaring), vil vi bruke informasjonen til å behandle din forespørsel. Informasjonen lagres trygt i våre systemer og vil ikke brukes til andre formål. Dersom du ønsker at vi sletter din informasjon, kan du sende en e-post til post@sorlandsstigen.no.

I noen perioder har Sørlandsstigen AS annonser på Facebook og Instagram. Noen av disse annonsene har et innebygd kontaktskjema som du kan fylle ut og sende inn til oss. Dette kontaktskjemaet ligger ikke på våre nettsider, men på Facebook og Instagram sin plattform. Når du sender inn dette skjemaet er det Facebook og Instagram sine retningslinjer for personvern som gjelder. Vi vil bruke informasjonen som sendes inn til å behandle din forespørsel, og vi garanterer at informasjonen ikke vil brukes til andre formål. Dersom du ønsker at vi sletter din informasjon fra våre systemer og fra Facebook sitt annonseadministrasjonspanel, kan du kontakte oss på post@sorlandsstigen.no.

Vilkår og betingelser - ved handling i nettbutikk

Kjøp av produkter

Når du handler produkter i vår nettbutikk vil du bli spurt om å oppgi informasjon som er relevant for at vi kan ekspedere din bestilling. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, ditt navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og bankkort-informasjon.

Lagring av informasjon

Du har selv muligheten til å lagre dine opplysninger (opprette konto) slik at det blir enklere å handle i nettbutikken neste gang. Dette er helt frivillig og dersom du ønsker å slette dine opplysninger/din konto, kan du gjøre det når som helst.