Bøylestigen

En elegant utfellbar brannstige med ryggvern

Informasjon om bøylestigen

En unik stige som kan brukes på alle bygninger. Stigen er Sørlandsstigens stolthet og er patentert i store deler av verden. Stigen oppfyller nye krav i TEK 17 og anbefales ved rømningsvei over 5 meter. Bøylestigen kan eksempelvis brukes ved rømning fra vinduer, balkonger og tak. Stigen er også et godt alternativ som tilkomststige ved takarbeid og lignende.

Ønsker du å lakkere stigen i byggets farge, kan du se vårt fargekart her. Det kan være lurt å gå til en fargehandel for å finne fargen som passer best til ditt bygg. 

Stigen leveres i 5.7 meter hovedmodul, men vi har også skjøtemoduler på 1.2 og 2.1 meter.

Start video

Bilder av stigen sammenslått og åpnet

Send forespørsel - Gratis befaring

Send inn skjemaet, og vi kontakter deg. Dersom du ønsker en bøylestige, er det viktig at vi får tilgang til bilder eller tegninger av fasade. Vi kan også gjennomføre en befaring slik at vi kan skreddersy en løsning for deg. 

Ønsker du en stige med eller uten ryggvern?
Sørlandsstigen AS vil bare bruke informasjonen til å behandle din forespørsel. Les vår personvernerklæring her.

Melding til våre kunder i forbindelse med Corona-utbruddet:

Sørlandsstigen AS driftes som normalt, men tar hensyn og forholdsregler for å ivareta våre ansatte og kunders sikkerhet.

Vi leverer fortsatt stiger og produkter, og gjennomfører befaringer.

Alle befaringer gjennomføres utendørs og våre ansatte sørger for å holde avstand fra personer for å unngå potensiell spredning av smitte.

Dersom du har spørsmål vedrørende dette kan du kontakte oss.