Slukkeutstyr

Brannteppe

kr 189,00

Beskrivelse:

Brannteppet kan brukes til å slukke mindre branner i f.eks gryter eller klær, og til å beskytte personer under evakuering. Brannteppet fungerer ved at flammenes oksygentilførsel hindres.  

Presto 34A - 6 liter skumapparat

kr 889,00

Beskrivelse:

Et kvalitetsprodukt fra Presto Brannteknikk. For A-Brann (i porøse materialer som tre, stoff, papir) og B-Brann (i væsker og oljer). Skum kan brukes mot elektriske installasjoner opp til 1000V. Husk likevel å være varsom med elektrisitet. Skumslukkere gjør i prinsippet mindre skade på hjem og interiør enn det pulverapparater kan gjøre. Skum er enklere å vaske opp. Husk at slukkemiddelet er vannbasert og bør ikke utsettes for frost

Presto 43A - 6 kg pulverapparat

kr 698,00

Beskrivelse:

Presto P 6G Norge 6kg. ABC 43A/233B/C. Pulver kan brukes mot de aller fleste branner. For A-Brann (for porøse materialer som tre, stoff, papir), B-Brann (for væsker og oljer) og C (brennende gass). Pulverapparatet er enkelt å bruke og har stor slukkekapasitet. Apparatet er CE merket og produsert etter EN-3 norm. Kan brukes fra -30 grader C til + 60 grader C. Leder ikke strøm, og kan brukes på spenninger opp til 1000 volt. Apparatet er trykksatt med nitrogen.

Slik slukker du en brann

Video fra Norsk Brannvernforening