Slukkeutstyr

Brannteppe

kr 189,00

Beskrivelse:

Brannteppet kan brukes til å slukke mindre branner i f.eks gryter eller klær, og til å beskytte personer under evakuering. Brannteppet fungerer ved at flammenes oksygentilførsel hindres.  

Presto 34A - 6 liter skumapparat

kr 889,00

Beskrivelse:

Et kvalitetsprodukt fra Presto Brannteknikk. For A-Brann (i porøse materialer som tre, stoff, papir) og B-Brann (i væsker og oljer). Skum kan brukes mot elektriske installasjoner opp til 1000V. Husk likevel å være varsom med elektrisitet. Skumslukkere gjør i prinsippet mindre skade på hjem og interiør enn det pulverapparater kan gjøre. Skum er enklere å vaske opp. Husk at slukkemiddelet er vannbasert og bør ikke utsettes for frost

Presto 43A - 6 kg pulverapparat

kr 698,00

Beskrivelse:

Presto P 6G Norge 6kg. ABC 43A/233B/C. Pulver kan brukes mot de aller fleste branner. For A-Brann (for porøse materialer som tre, stoff, papir), B-Brann (for væsker og oljer) og C (brennende gass). Pulverapparatet er enkelt å bruke og har stor slukkekapasitet. Apparatet er CE merket og produsert etter EN-3 norm. Kan brukes fra -30 grader C til + 60 grader C. Leder ikke strøm, og kan brukes på spenninger opp til 1000 volt. Apparatet er trykksatt med nitrogen.

Slik slukker du en brann

Video fra Norsk Brannvernforening

Melding til våre kunder i forbindelse med Corona-utbruddet:

Sørlandsstigen AS driftes som normalt, men tar hensyn og forholdsregler for å ivareta våre ansatte og kunders sikkerhet.

Vi leverer fortsatt stiger og produkter, og gjennomfører befaringer.

Alle befaringer gjennomføres utendørs og våre ansatte sørger for å holde avstand fra personer for å unngå potensiell spredning av smitte.

Dersom du har spørsmål vedrørende dette kan du kontakte oss.